Tietoa meistä

Kouvolan Naiskuoro on paitsi opetusryhmä Kouvolan kansalaisopistolla, myös rekisteröity yhdistys. 

Kouvolan Naiskuoro ry järjestää opiston tunteja täydentävää toimintaa, kuten viikonloppukursseja, tarvittavia lisäharjoituksia, vapaamuotoista yhdessäoloa ja sopivan tilaisuuden tullen myös kuoromatkoja. Yhdistys järjestää myös konsertteja, ja maksaa niiden järjestelyjen kuluja.

Toimintansa yhdistys rahoittaa jäsenmaksuilla, avustuksilla, konserttien tuloilla sekä muulla omalla varainhankinnalla.  (Huomaa! Vuonna 2023 jäsenmaksua ei poikkeuksellisesti peritä toiminnan vähäisyyden vuoksi. Jos siis tulet kuoroon syksyllä 2023, ei jäsenmaksua vielä peritä.)

Yhdistyksen toiminnasta päätetään yhdessä. Kuoroyhdistyksellä on hallitus, toimihenkilöitä ja puheenjohtaja. Kuoro järjestää sääntöjen mukaiset kevät- ja syyskokoukset. Hallitus kokoontuu tarpeen mukaan.

Koronavuodet verottivat sekä kuoroyhdistyksen, että kuoron toimintaa, ja kuoron jäsenmäärä supistui. Koronakauden loputtua tavoittelemme kuorolle jäsenmäärän kasvua ja lisää laulajia. 

Uskomme että Kouvolassa on monia naisia, jotka toivoisivat laulavansa kuorossa, mutta asia on jostain syystä jäänyt toteutumatta. Jos olet sellainen henkilö, niin älä odota enää, vaan tule mukaan! 

Juuri nyt on se oikea hetki!