Kouvolan Naiskuoro teki henkilövalintoja kokouksessaan torstaina 20.4.

26.4.2023

Kouvolan Naiskuoro ry piti sääntömääräisen syyskokouksensa vasta näin huhtikuussa, koronan vuoksi myöhästyneessä aikataulussa.

Kokouksen asialistalla oli muun muassa henkilövalintoja. Hallituksen jäseninä jatkavat Nina Pukkila, Sirkka Kestikievari ja Heli Talka-Oikarainen. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Tuija Raski. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Anne Sironen.

Lisäksi käsiteltiin muissa asioissa kuoron johtajan valintaa syksylle 2023. Kuoron nykyinen johtaja Marja Laiho ei pysty jatkamaan kuoron johtajana syksyllä. Kuoron edustajat olivat tavanneet Kouvolan kansalaisopiston opettajaksi ehdottaman laulunopettaja Nea Auvisen. Nea Auvinen oli kiinnostunut tehtävästä ja hänet todettiin sopivaksi aloittamaan kuoron johtajan tehtävässä syksyllä 2023.

Lisäksi keskusteltiin kuoron uudistumisesta ja siitä, miten kuoroon saataisiin uusia kuorolaisia. Kuoron jäsenmäärä on kärsinyt koronapandemiasta, sekä edellisen syyskauden katkoksesta. Nyt tavoitteena on uudistaa kuoroa sekä tyylillisesti että ohjelmistoltaan. Tavoitteena on löytää ohjelmistoon uutta tuoretta musiikkia, jotta myös ohjelmisto olisi houkutteleva uusille laulajille.