Kiinnostaisiko sinua tulla 8.5. avoimiin harjoituksiin tutustumaan?

26.4.2023

Kuorollamme ei ollut omia harjoituksia syksyllä 2022. Mutta nyt keväällä 2023 olemme jälleen harjoitelleet, johtajanamme Marja Laiho. Koronakauden jälkeen meitä on vähemmän, ja kaipaammekin uusia laulajia riveihimme.

Meidän varsinainen harjoituskautemme kansalaisopiston opintoryhmänä päättyy 27.4., kun pidämme viimeiset, aiemmin väliin jääneet harjoitukset. Sen jälkeen meidän olisi mahdolllista järjestää vielä kuoron omalla kustannuksella ainakin yhdet harjoitukset, mikäli kiinnostuneita löytyisi. 

Nämä "kaikille avoimet lisäharkat" voitaisiin järjestää maanantaina 8.5. kello 18-19.30 Kouvolan kansalaisopiston auditoriossa.

Tätä vielä selvitellään. Jos kiinnostaa, laita meille viestiä!

Miksi kaikille avoimia harjoituksia vielä näin keväällä?

Jos olet miettinyt, että laulaminen olisi mukavaa, mutta et ole vielä saanut aikaiseksi tai uskaltautunut kokeilemaan, tarjoaisimme Sinulle nyt helpon ja riskittömän mahdollisuuden tulla katsomaan, kuulemaan ja halutessasi myös laulamaan kanssamme!

Syksyllä viimeistään mukaan!

Kuoromme jatkaa toimintaa Kouvolan kansalaisopiston alaisuudessa myös ensi syksynä. Syksyllä uusilla kuorolaisilla on myös mahdollisuus vaikuttaa kuoromme uudistuvaan linjaan ja tyyliin.

Olet tervetullut!