Kuorosta tietoa

Syksy 2021 käynnistyy kuoron osalta näillä näkymin normaalisti. Koulutuksen osalta pidämme tilannetta silmällä, mutta heti syksyllä ei suuria koulutuksia ole tulossa. Palaamme niihin, kun tiedämme enemmän. Suunnitelmissa on toteuttaa koulutukset heti, kun se on turvallista.

Syksy 2020 tilanne kuoron koulutushankkeissa

Koronatilanne on vaikuttanut myös kuoron koulutussuunnitelmiin oman kuoron sisällä, mutta myös yhteisiin suunnitelmiin muiden kuorojen kanssa. Odotamme tilanteen selkiintymistä, vasta sitten jatkamme suunnittelua. Muutoin etenemiskaavio on ennallaan.

*****************************

Kuoro jatkaa innolla...

Nyt jo yli 70-vuotias kuoro jatkaa reippaasti harjoituksia. 

Perusmerkkiharjoitukset alkavat heti, kunhan riittävä määrä osallistujia on koossa. Ilmottaudu siis empimättä heti, kun tunnet ehtiväsi mukaan pari kertaa kuukaudessa. Parin kvartetin verran ainakin tarvitaan laulajia, saa olla enemmänkin.

Perusmerkkejä kuorossa tai muualla jo suorittaneet ovat edenneet taitomerkkien tasolle, sinne siis tähtäämme. Seuraava porras löytyy mestaritasolta, jossa myös on kuoromme jäseniä jo valmiina odottamassa seuraa.

Kuoron järjestäytyminen ja tavoitteista pari sanaa

Kuorossamme on tällä hetkellä noin 20 erittäin aktiivista jäsentä. On ilo laulaa tällaisessa joukossa!

Kuulumme Suomen Naiskuoroliittoon ja sitä kautta olemme Sulasolin jäseniä.

Kouluttaudumme ahkerasti ja osaamme soveltaa saamaamme oppia käytännössä. Olemme ennakkoluulottomia ja haluamme tuoda naiskuorolaulun parhaat palat jokaiseen esiintymiseemme.

Kuorona haluamme, ja sääntöjemme mukaan meidän pitääkin, edistää naiskuorolaulun tuntemusta ympäristössämme sekä toimia yhteistyössä muiden kuorojen ja musiikkitahojen kanssa. Teemme siis parhaamme.

                                                                * * * * *

Tarjoamme opiskelumahdollisuuksia viikkoharjoitusten lisäksi

Opiskelu on virkistävää! Pidämme erilaisia kursseja tarpeen mukaan, sisällön ja ajan mukaan räätälöityinä. Aiheina on ollut mm. Ääni ja liike, äänenmuodostus jne. Etusivun uutispalstalta voit lukea uusimmista hankkeistamme. Kuoromaailma on laaja ja naiskuorotoiminta on sen helmiä. Hioutuminen tapahtuu kuin huomaamatta. Kuorolaisten, joista tulee ajan myötä ystäviä, kanssa voit jakaa oppimisen ilon. Ja jos kerrot toiveesi, ne huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.

                                                  

Laulukoulutus

Jatkamme myös jo sivun alussa mainittua laadukasta laulukoulutusosiotamme Opintokeskus Siviksen tuella. Kannattaa osallistua! Seuraa sivustoa, niin pysyt ajan tasalla.

                                                                   * * * * *

Alla vielä ihmeteltäväksi pari esimerkkiä vanhoista projekteistamme:

 

Festivaalikokemuksemme

Osallistuimme kutsuttuna kuorona Verona Garda Estate - kuorofestivaaleille Italiassa v. 2011.  Kokemus oli kaikille jotain aivan uutta "tavallisten" harjoitusten ja esiintymisten rinnalla. Edustimme Suomea ja esitimme suomalaista naiskuoromusiikkia kansainväliselle yleisölle. Se oli huikea tilaisuus kokea erilaiset esiintymispaikat, vanhat kirkot ja ulkoilmalavat, ja kuulla mutta myös nähdä kaikkien eri maista tulevien muiden kuorojen esiintymiset.

Nyt siis olemme kokenut kuoro, emmekä pienistä hätkähdä!

                                                                     * * * * *

Joululevyprojekti vuonna 2012

Kuoro äänitti joululevyn syksyllä. Levyn nimeksi valikoitui "Valot hohtaa!". Levyllä on viisi joululaulua. Voit tiedustella levyä kuorolaisilta, jos et ole sitä vielä hankkinut. Voit myös tilata levyä Naiskuoroliiton sivuston kautta. Se löytyy kohdasta jäsenkuorojen levyt. Tilausosoite ja hinta löytyy sivustolta.

 

 

 

 

Uudet laulajat ovat aina tervetulleita joukkoomme!

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Osoitteet löydät yhteystiedot-osiosta.

 

Myös kansalaisopiston kautta voit ilmoittautua suoraan kurssille. Opisto on tarkentanut ohjeistusta siten, että kurssille pitää olla ilmottautunut jo ennen kurssin alkua. Otathan asian huomioon!

Harjoituspaikka löytyy tapahtumat-osiosta.

 

 

 

 

 

Majakan tavoin kuoro luo valoa ympäristöönsä ja musiikin voima kannattelee tekijänsä yli karikoiden.